Modificatie

Om een automodel zo realistisch mogelijk te maken bouwen wij vaak niet alleen gebruik van bouwbeschrijvingen maar ook aan de hand van foto’s of kleurnummers/ codes. Wij kunnen een model voorzien van bijvoorbeeld spoilers en vele soorten velgen in verschillende maten. Tevens kunnen wij uw model eventueel van de juiste kentekenplaten voorzien. 

Goedemorgen Gijsbert,

ik wil jou bedanken voor het maken van het schaalmodel van mijn kadett. Ik vind het erg mooi geworden en bleef mij verbazen over de details; de kentekenplaat, de kleur, de vlag en helemaal de bestuurdersstoel!!

Nogmaals bedankt, groeten Daniël

Ferrari 212 Export Vignale spyder # 0090E gemaakt op basis van een Jolly model. Dit model is voor mijn eigen collectie. U kunt een dergelijk model bij ons bestellen.

Landrover, o.a. kleur, andere velgen interieur

Hoi Gijsbert, Top! Hij is echt heel mooi geworden! Groet LisettePeugeot 404 Cabriolet op basis van een Minichamps model, o.a. kleur, interieur, kentekenplaten en een BBR vitrine  


Reparatie


Met een autominiatuur kan er van alles mis gaan, ook al ben je nog zo voorzichtig. Het kan vallen, er kan iets op vallen of je blijft bij het weghalen van stof aan de ruitenwissers hangen, noem maar op.

Er kan ook iets af vallen en je kunt dit onderdeel nergens meer vinden of je durft het er niet meer op te zetten met lijm. Pas in ieder geval op met secondelijm want als er hiermee iets mee mis gaat, gaat het vaak ook goed fout en is herstel nog nauwelijks mogelijk. 

Wat ook veel voorkomt bij handbouw modellen is dat de ruitranden op den duur loslaten, de lijm droogt immers uit.

Nu het goede nieuws, lakbeschadiging kan in veel gevallen hersteld worden, opnieuw spuiten is ook een optie. Losse ruiten kunnen opnieuw gelijmd en zelfs vervangen worden. Onderdelen die ontbreken zijn vaak te vervangen door wat er in de handel is. Eventueel kunnen kleine delen opnieuw gegoten worden in metaal of resin. Kortom in de meeste gevallen is het mogelijk het beschadigde model in de oude glorie te herstellen.

Heb je nu een model waarvan je zelf denkt dat het niets meer worden kan of de reparatie niet loont, gooi het dan zeker niet weg, vaak kunnen wij nog de nodige delen gebruiken.

Beschadigd Chevrolet model in alle glorie hersteld

Een oude Hostaro kit van een Ferrari 212 Export Vignale # 0038M gerestaureerd  

Gecrashed zeer zeldzaam in Rusland gebouwd model van een Opel Vivaro VPC op verzoek van een belgische Opel verzamelaar hersteld

MR kit van een Ferrari 342 America  # 0246AL gerestaureerd en dak aangepast wat dit model bijzonder uniek maakt

Oude AMR kit van een Ferrari 250 GTO # 3767 GT  van David Piper gerestaureerd en voorzien van BBR velgen 

Factory built door BBR Ferrari 340, losse onderdelen gemonteerd, flink gepoetst en gemonteerd in een BBR vitrine 

Styling Models by BBR factory built Ferrari 340 Vignale 1952 # 0206 gepoetst en e.e.a. vastgezet plus montage in BBR vitrine.