Eigen productie...en het realiseren van modellen die nog niet bestaan...

Sinds 2015 gieten wij zelf modellen in resin. Wij hebben inmiddels een fraaie vacuümpomp aangeschaft, de mogelijkheden en de resultaten zijn veelbelovend!

Het is erg arbeidsintensief en heel leuk om te doen. In ieders verzameling zijn er modellen die ontbreken, zo ook in die van ons. Het is lastig te voorspellen welke nieuwe modellen de fabrikanten in de toekomst gaan produceren maar meestal kiezen ze voor grote aantallen om veel van te kunnen verkopen. Voor de bijzondere minder bekende modellen is vaak geen ruimte.

Kleine kit fabrikanten zijn zo goed als verdwenen. Wij hebben echter de mogelijkheid een beperkte oplage van een autominiatuur te maken, hoewel ook wij moeten zorgen dat de opbrengsten hoger zijn dan de kosten.

Door aanpassingen aan een model kun je van een bestaand type een model maken dat er nog niet was, dat geldt natuurlijk ook voor de onderdelen die erbij horen zoals stoelen, spiegels, velgen en dashboard.

In de nabije toekomst willen wij niet alleen gemodificeerde modellen in series gieten maar ook geheel zelf gemaakte modellen maken,Wij verheugen ons er op!